BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

January 6, 2011

malas


kenapa aku rasa something yang pelik sejak dua menjak ni? perasaan yang aku rasa tak patut ada. bila aku jumpa dia, perasaan tu datang. nak kata aku suka akan perasaan tu, tidak. nak kata tak suka pon tidak. entah. pelik.

sudah la, lupakan.


entry kali ni sebenarnya bertujuan nak kutuk diri sendiri. damn.

minggu ni aku malas nak mampus.

tutorial jangan harap nak buat sendiri.

esok ada tutorial, malam tu baru terhegeh hegeh pergi cari mangsa, dan salin mereka punya kerja dengan jayanya. tahniah!

bangun pagi pon kalau boleh setengah jam kelas nak mula, baru nak bangun. teruk lah kau.

lagi satu. penyakit yang makin mendadak dadak.

tidur yang melampau lampau.

yes, katil aku nampak sangat empuk ya. memanggil manggil. tak tahan weyhh.

kalau balik bilik mesti nak landing. mesti.

mana tak bertambah lemak lemak kau chepam. =.=




haiiihhh. bila entah nak berubah.
ni ha, dok buang masa. facebook, blog. adoi

kenapalah dunia ni advance sangat.

aku tak dapat bayangkan macam mana kalau internet segala bagai ni, tak ada dalam dunia realiti. o.O



haha. tak dapat bayangkan lah gila.



oh ya! terlupa satu benda. result muet aku. hahaha.

dengan bangganya aku nak bagi tahu. aku dapat band 3. hebat bukan? haha. bgg. =.=

bak kata kakak aku, relax laa. kazen kazen kita pon average dapat 3.

hmm. tahniah buat my dear midah and timmy! :D malu dengan korang. aku tak pandai sangat cakap omputih nii.. :)


ahh, tak kesah lah okay. bersyukur :)

okay, dah. malas nak taip.




*buat sayangku monster, banyak bersabar okay :)


2 ungkapan anda:

BUTTERFLIES said...

ala...beza band kite satu je...ahaha..chill

DIARYroses said...

huuu.. dah chill habis dah nii. :)