BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

January 9, 2011

dating


malam tadi tidur dengan orang tersayang :)

tidur kat satu katil besar tiga orang.

abah mama saya



hari ni aku bangun awal. pukul 9 dah bangun.

hari minggu okey. sepatutnya WAJIB bangun atas pukul 11. haha!

tapi, terpaksa bangun awal.

pergi breakfast dengan mama abah kat bawah

makan dengan banyaaaaknyaaaa. lama dah tak makan kat hotel.

lepas tu, abah ajak pergi mid valley.

ye, sebelah hotel je kot. sebab tu dia rajin mengajak.

kalau tak, jangan harapnyeee. huu




jalan jalan jalan. tiba tiba abah cakap dia nak tukar phone

aku dengan muka curious,

" nak handphone ape bah? "

" blackberry okay tak?"

dalam hati macam nak menangis aku dengar.

fine, aku yang nak bb, ayah aku dah cop dulu. cis!

mula la melulu cari kedai.

dah sampai, belek punya belek, abah macam tak berkenan pulak.

"macam kecik la pulak handphone ni. abah tak biasa"

"memang laa kecik bah. selalunya handphone ni remaja yang banyak pakai. kalau standard abah, pakai lah htc ke. okay apa." *ayat pancing baik punya*

abah dah start ragu ragu. haha.

kesian gila. nak tapi tak selesa. baik takpayah beli kan?

at last, balik tangan kosong. huuu.

abah cakap nanti nanti laa dia beli baru. banyak lagi masa.

dalam hati aku, masih ada harapan. :)

tapi aku tahu, abah memang nak jugak pakai blackberry tu. =.=

ala, esok esok nanti kita beli ea bah. beli dua :D




lepas tu, jalan jusco. usha beg, usha kasut, usha baju.

tapi tak dapat satu pon. hampeh.

segan nak mintak kat abah.

bodoh kan? bgg.

tapi nasib baik aku teringat, perfume dah habis!

haaa, apa lagi, cari laa kat jusco tu.

lama jugak lah aku cari. sampai abah pon dah penat.

nasib baik mama ada. teman cari. haha.

akhirnya, jumpa la yang berkenan.

ELIZABETH ARDEN

first time aku dengar =.=

wangi dan selesa dengan baunya :)

dapat free beg, lipstik, cermin dan skin protectant.

kakak, jangan jeles okay. haha. :D




habis jalan, seperti biasa.

fish market.

aku tak habis makan weyhh. pelik gila.

mungkin petanda nak kurus kot! HAHA






*mama belikan beg baruuu. :) thank yoouuu mama.

4 ungkapan anda:

Alamien Zulfishah said...

bukan petanda nak kurus. tu tandanye dah fulltank :P

DIARYroses said...

fish memang suka dengki. jeles cakap je la der.

Farah Nazira said...

fuuuyooo ! jeless wooo.
hukhuk
tapi smlm sy pon tido bawah ketiak makk :)

faraGilmore said...

Memang i JELES oke!! Grrr~