BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

January 18, 2011

kerenah manusia


woaaahhhhh...

macam macam berlaku sejak dua tiga menjak ni.
ada yang best.
ada yang tak best.
tapi mostly semua tak best. HAHA


okay lah. cerita yang best dulu.


laptop dah kembali pulih seperti sedia kala :)

aku dah bertambah rajin membasuh baju secara manual.
no more washing machine :)

dah kurang tertinggal subuh. alhamdulillah.

beli bag baruu.

kawan aku tengah bahagia :)

tak takut dah dengan bidasari. haha!



sikit je kan. haha

okay. yang tak best pulak.
banyaaaakkk.


aku semakin malas bangun awal pagi.

dah pandai ponteng kelas. dayymm.

aku kena masuk mawar! =.='

jerawat dengan jayanya berkampung kat muka aku.

aku lemah probability.

lemak tak pernah susut.

duit elaun dah nak habis.

mulut banyak mengumpat. astaghfirullah.

banyak tutorial tak buat.

next week MID SEM. =.='

sedikit perbalahan. tamatkan lah ya Allah. :|

waahh. banyak lagi sebenarnya.
tapi aku malas nak menaip.
serious. minggu nih aku busy gila.
ciiss! poyo gila kan. HAHA!

okay dah. nak study. :)



REMINDER:

DONT EVER MAKE PEOPLE FEEL UNEASY WITH YOU :)

so chepam! berubah lah . =.='






*saya sedang mencari penari lelaki untuk join menari. anyone? :)*

6 ungkapan anda:

meow_deadcat said...

hahaha.. trok2... rilex2... ko bkn asasi ke kat situ??? hahaha... ad lg 'beberape' thn lagi pengajian ko... so byk lg dugaan nye... hehe

apple damein said...

kalau nk berubah tuh, siket2 lah yer..perubahan drastik selalunyer x kekal..*mcm xde kena mengena.

BUTTERFLIES said...

huhu..awak same dgn roomate awak...

DIARYroses said...

meow: ha'a. asasi. relax kau kate? tak lama lagi final exam kot. cuak!

apple: woot woot! baik brother! saya ikut nasihat kamu. haha. ada kaitan tuu, jangan risau. :)

butterflies: tu lah pasal. dua kali lima. haha

meow_deadcat said...

haha... means aku rilex tu utk jangke mase panjang...
bukan rilex dari study.. rilex dari bende2 yg ko lalui.. n yg akan ko lalui t.. hehe

DIARYroses said...

hoho. baiklah meow :)