BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

May 28, 2011

rindu lettewwww



budak budak tengah cuti sekolah. adik adik kesayangan semua balik. abang dan kakak juga balik. alhamdulillah, perut kakak ipar juga semakin membesaarrr. tak sabar nak tunggu budak comel tu keluar. baby girl :) confirm confirm comel macam maksu diaa :D

okay. seperti biasa. malam minggu makan besar. memandangkan semua balik kan. abah pun sebok nak buat bbq semua lah. sekali gus sambut birthday mama. oh mama, we all love youu! *kisses and huggss :)

*******************************

beralih pula kepada cerita aku. oh ya! aku semakin membesar. alhamdulillah :) Allah sayang aku lagi. perut kenyang sentiasa. buncit semua tu takpayah tanya. semestinya. tahniah syazwani azhar. tekaan anda untuk melihat saya ada triple chin hampir berjaya. hampir.

cakap mengenai kerja. overall semua okay. bos okay. bilik pun okay. besar bhaaiii. mengalahkan bos. gaji je tak masuk masuk lagi. nanti dah masuk gaji, aku nak simpan. buat belanja adik, abang dan kakak aku di jb, pahang, dan key ell. hey budak! aku rindu korang lah. damn. -_- korang kata nak bercuti. manaaaaaa?? tak sabar dah nih.

********************************

aku tengah syok layan nora elena sekarang.
sumpah best cerita tu.
sebab ada seth tan.
confirm korang tengok jugak kan? haaha.
apa lagi wani.
dah jiwang dah dia sekarang.
kan wani? :D

aku happy tengok kawan kawan aku happy.
adlynzuraimi dan farahnazira sudah senyum sampai ke telinga dah sekarang.
syazwaniazhar diam diam berisi tu. aku tawuuu.
fatimahrazak pulak, walaupun kadang kadang tenggelam timbul,
tapi aku tawu, korang akan sentiasa jugak akhirnya. jangan risau.
abang abang aku tu, tak tawu cerita. masing masing buat hal sendiri.
lantak laahhh -__-



okay, dah tak tahu nak merepek apa.

saja update blog yang dah bersawang ni.




nah hadiah.
aku tawu korang rindu aku.
HAHAHA :D







4 ungkapan anda:

Farah Nazira said...

ehemmm. tak nak belanje adik yang kat n9 ponnn :'(

DIARYroses said...

eh!! tertinggal adik akak sorang nihh! sorrryyy. okay okay, nak belanja adik kat n9 jugaaaa :D heee. jangan lah mewajokss. :)

Stefani Fabulous said...

apa hal aku diam diam ubi berisi plakk -.- ??

takde cerita punnnnn :P

DIARYroses said...

haha. yeeeeee. aku tawu kau simpan sesuatu dr aku nih. haaaaaaaaa :D