BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

November 8, 2010

dreaming dreaming dreaming. ~


dalam kebosanan yang melanda diri ini. mula la aku merepek...


ciri ciri jejaka idaman saya.. :P *berangan tak habis habis*


.tinggi daripada saya. sedap mata memandang. kuat agama. bijak. pandai jaga hati saya dan keluarga. jujur. caring. sabar dengan kerenah saya. terima saya seadanya. menghargai saya. tidak ego. tidak cerewet.tidak mengambil jalan mudah. bertanggungjawab. kemas. baik. prihatin. wangi. simple. pandai masak. pemurah. kalau boleh, setaraf dengan saya. romantik. sayang saya sepenuh hati dia. (:



yaa.... aku tawu. memang susah nak dapat lelaki yang ada semua ciri ciri ni. dan aku tawu aku memang demand gila. memang patut pon kau 'menyingle' chepam. LOSER!


tapi.. apa salahnya kan kalau kita nak yang terbaik. (: tak salah kot. weeheeee. :D


9 ungkapan anda:

adlyn zuraimi said...

hambek. gila demand. tp aku pon nk yg cmtu kot hehe

adlyn zuraimi said...

haha. tggi mcm klcc?
aaa. pandai msk mesti sbb kau mls nk msk eh??? hahahaha

DIARYroses said...

haaaaa. kan kan kan.?! best kot dpt laki yang macam tuh. hee. :)


tinggi macam klcc.? absolutely! hehe. :P haaa. bukan laa. nak laki yang pandai masak, supaya lebih romantika. hahha! bongok!

adlyn zuraimi said...

haha. btol btol. bila la tuhh.

aku tak kesa dah klcc ke sunway pyramid ke. sdp mate mmndg ckup la hakhak. geli jek. gahahaha

fatimahrazak said...

haha! laki mana yang tak ego? kau kena lebih mengkaji ni.

fatimahrazak said...

u should make him the best,because none of them are the best.

DIARYroses said...

waaa adlyn: memang betul betul L doe.! haha


tim: ha'a kan. laki semua ego.tp jgn lah terlalu ego yang membuak buak. huhu

u should make him the best,because none of them are the best. :)

Stefani Fabulous said...

chepam.. macam missing something jeh..

lelaki yang kacak

tuh kan ciri utama kaw.

DIARYroses said...

wani: memang laaa. tapi susah kot nak dpt. huuu. so, dats why aku tulis laki yang sedap mata memandang jee. haha