BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

September 30, 2011

ringkasan


dah sebulan aku tak update.
maaf lah. sekarang aku dah bergelar mahasiswi
masa pun terhad. #poyo

baru hari ni aku terasa rajin nak menulis. mungkin sebab kecewa.
yes. aku kecewa hari ni.

aku tak dapat JPA.
ye mama abah. atin tak dapat.
atin minta maaf.

mungkin ada hikmah di sebaliknya.

sekarang aku hanya bergantung pada BKTA.
Biasiswa Khas Tenaga Akademik.
keputusan keluar 11 Oktober.
Doakan ye kawan kawan.


Okay, lupakan pasal biasiswa.



Hidup sebagai seorang pelajar jurusan senibina memang membunuh diri sendiri. Cehh, ayat nak hiperbola jeh kauu. Tapi betul. Itu dari pandangan aku sendiri lah.

Tidur memang tak pernah cukup
Studio lah rumah aku sekarang
Jumpa roommate pagi subuh and malam pukul 3 4 pagi
Hidup agak tak teratur
Makan makin banyak sebab tension
Projek berlambak setiap minggu
Jarang bershopping sakan
Eyebag semakin teruuukkk :(
Duit mengalir macam air

And banyak lagiii.

Tapi aku tetap happy sebenarnya. Sebab dalam serabut serabut tu, aku still ada kawan kawan yang best happy gila nak mati. Diorang lah family aku kat sini. :')

Even masing masing kolej jauh jauh. but still try nak gather sama sama. Selalunyaa gather kat studio. atau dinner kat kolej aku. Kurshiah kurshiah third third ! :D

Kalau diorang takde, mungkin aku mati. #ayat hiperbola lagi.



Okay dah lah, sekarang pun dah pukul 6.30 petang.
Malam ni gerak studio.
Siapkan assignment yang berlambak.
And yes. mungkin tidur studio lagi malam nih.


#mata pandaa O.O



1 ungkapan anda:

jalilah afifah said...

letak used teabag HAHA
ini serious.