BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

September 4, 2010

friday

saje nak cerita.hari before balik raya. :)
petang tu abis kelas pukul 6..GC class.nothing pon.miss anum just bincang tntg final project nanti..abes kelas,si wahab ajak aku ngan tim pergi bazar.bazar di stesen u yang agak jauh tu..mule2 mcm tak nak pegi.tapi wahab buat muke kesian.so,pergi je la..dah la time tu tak solat asar lagi.haha.teruk2..then, kat bazar..wahab soh aku ngan tim beli nasi beriyani kukus.?ape entah name dia.tak ingat..yang penting wahab cakap sedap gile laa.then,kami pon beli..pastu of course la aku beli roti john special kat bazar tuh.mmg superb.!harga pon superb.HAHA.kononnye nak buat sahur esok pagi.*kononnye la kaann :)* pastu,terliur pulak tengok kepak ayam panggang.heeeee..ape lagi,tim suruh aku beli.aku pon beli. :D padahal diri sendiri yang nak.ape laa chepam.kuat makan kau kan.adeyh. =.= pastu tup tap,dah pukul 6.45.waa.terus la balik.mengejar asar yang belum dilaksanakan lagi.huu. sampai je kolej pukul 7.haha.asar gajah la namenye. :) then,berbuka di bilik aku bersama2 tim,midah,nurin n ummi..ummi yang datang buat kali ketiga.haha. dia bersama buah hatinya.menginap di hotel UM. :)
pukul 10.30 malam.tiba2 si nurin dan midah ajak aku keluar.bosan katenye.mule2 ajak gi BB. tapi cam jauh je kaan.lagi pon dah malam.so,at last pergi jln2 kat masjid jamek.shopping raya.! peehh.! orang ramai gile. sesak.! biasala..kate kl..huu.yang penting jalan ngan mereka2 ni sangat penat..semua tempat nak masuk..lama jugak la kami di situ sebab kedai yang ade di situ sangat panjang.lenguh kaki..dah penat berjalan,kami pon decide la nak balik..tapi before tu,sempat la beli present utk AFIQNURFAWWAZ sempena birthdaynye pada esok hari. :) afiq! itu saje yang mampu aku bagi.hee. :D pastu,balik naik cab.sampai stesen u..then,jalan kaki balik kolej terchenta. :) sampai kolej dalam pukul 12 lebih.teruk kan.?haha..sempat lagi cerita hantu ngan midah n nurin..nurin sampai takut naik bilik.!haha.nuyin nuyin. :D malam tu,kitorang tidur pukul 2 lebih. niat di hati nak bangun sahur.tapi sangat kecewa..kami terlajak.! kesian roti john aku tak makan.rugi dah 4ringgit. :( tak kesah laaa.yang penting 1 malam tu kami bertiga sangat seronok.! ^__^ dan esoknya saya BALIK.! HEAVEN.! :D
*jumpa julia hana di masjid jamek.tak sangka pulak ade artis shopping raya kat situ.huu. :P*

6 ungkapan anda:

Stefani Fabulous said...

asyk jumpe artis je kaw...

mmg selalu je artis shopping kat situ =.="

aFiQ faWWaZ said...

thanks lagi utk kali ke bpe ntah ni,,haha

fatimahrazak said...

ouh

DIARYroses said...

wani:haha..kan aku dah kate,,asal keluar,mesti aku akan jumpa artis.hehe. :)

afiq,,ur welcome. :)

tim:heeeeeeeee......sori sayang. :)

nurain akmalia said...

ahaaaaa.....cte antu pam sgt %$#$@**&%$#@!@#$%^.... pg 2 idup aq haru~

DIARYroses said...

hahahaha..sorry nurin.! kelam kabut kau pagi tuh..takpe.,kenangan. :)